Infosessies voor doorverwijzers

Kom je vaak in contact met mensen die aan hun toekomst willen werken, maar op grenzen botsen? Bijvoorbeeld omdat ze onvoldoende kennis hebben van de Nederlandse taal, geen diploma secundair onderwijs hebben of niet de juiste kwalificaties hebben om in een (knelpunt)beroep aan de slag te gaan?

Bij CVO Vitant zijn ze in goede handen. 

Elk semester volgen er meer dan 1.000 cursisten bij ons Nederlandse les. En met meer dan 40 jaar ervaring in het secundair volwassenenonderwijs – ook bekend als tweedekansonderwijs – hebben we de nodige expertise om volwassenen een nieuwe start te bieden. 

Infosessies voor doorverwijzers

Wil je je cliënten actuele informatie bieden over hun opties binnen het volwassenenonderwijs? Of hen gericht doorverwijzen? In onze infosessies voor doorverwijzers leggen we jou en je collega’s graag uit hoe het volwassenenonderwijs werkt.

Op welke manieren kunnen volwassenen een diploma secundair onderwijs behalen? Welke ondersteuning en begeleiding krijgen onze cursisten? Wat zijn de voordelen van studeren in het volwassenenonderwijs? Het antwoord op deze vragen en meer komen aan bod tijdens de infosessie.

Bezorg ons je contactgegevens via onderstaand formulier en wij maken een afspraak: online, op jouw werk of op onze campus.

*
*
 
 
*
captcha