Inschrijven Voeding

Waar?

Inschrijven voor een van onze voedingsopleidingen (horeca, bakkerij, slagerij, drankenkennis…) doe je op het secretariaat van Campus PIVA , Desguinlei 244, Antwerpen.

Het secretariaat bevindt zich op de tweede verdieping in het gebouw rechts op de campus (met de houten lamellen). Tijdens de schoolperiode ben je zowel ovedag als 's avonds welkom. Klik hier voor de openingsuren.

Opgelet: online of telefonisch inschrijven is (nog) niet mogelijk.

Wanneer?

Bij CVO Vitant werken we met modules per semester. Je kan je opleiding starten in september OF in februari. Het tweede semester loopt van 6 februari tot 26 juni '23.

De inschrijvingen voor het tweede semester voor nieuwe cursisten starten op donderdag 8 december 2022 van 16 tot 21 uur.  Inschrijven kan tot eind januari tijdens de openingsuren van het secretariaat. Voor populaire cursussen of lesdagen raden we wel aan om snel in te schrijven.

We werken ook met reservelijsten. Indien je hierop staat, verwittigen we jou bij vrijgekomen plaatsen of de toekomstige cursussen.  Het is dus zeker interessant om jouw interesse aan ons te laten weten.

Inschrijvingen voor het schooljaar '23-'24 starten op 3 juni 2023. 

Ben je reeds cursist bij CVO Vitant? Contacteer dan het secretariaat voor de data van de herinschrijvingen.

Wat breng je mee?

  • Bij je inschrijving moet je je identiteitskaart of verblijfsvergunning meebrengen. 
  • Je betaalt meteen het inschrijvingsgeld, liefst met bancontact. 
  • Heb je recht op premies of kortingen? Breng dan de nodige gegevens mee.  Indien je nog wacht op bijvoorbeeld opleidingscheques, dan betalen we dit bedrag terug zodra je dit binnenbrengt.

Meer info

Voor meer info kan je telefoneren op het nummer 03 242 26 19 of langskomen tijdens de openingsuren van het secretariaat

Je kan je vragen ook stellen via dit contactformulier.