Onze nascholingen over cultuur en geschiedenis dit najaar

publish date
30.09.2022

Leer je graag bij over de Antwerpse geschiedenis? Wil je meer weten over kunststromingen? Krijg je graag tips over gidsen voor mensen met een beperking? Dan zijn onze nascholingen dit najaar op jouw lijf geschreven!

Lezing: de wereld van antieke keramiek

Keramiek vind je al eeuwenlang in verschillende culturen terug. Door de enorme verscheidenheid aan vormen en decoraties is het een van de populairste gebruiksvoorwerpen én verzamelobjecten ter wereld. Op maandag 7 november duikt kunsthistorica Ilse Weijten graag met jou in de wereld van antieke keramiek. Deelnemers mogen keramische items meebrengen en krijgen gratis advies. Plaats van afspraak: Campus De Masten (Kapelsestraat 222, 2950 Kapellen). 

Lezing: de familie Brueghel

Ontdek de bijzondere familiegeschiedenis van meester-schilders Brueghel tijdens een lezingenreeks van CVO Vitant in Kapellen. Op maandag 21 en 28 november en 5 december 2022 neemt kunsthistorica Ilse Weijten je graag mee naar de wereld van uitbundige Bruegheltafels en imposante oorlogstaferelen. Je kan je inschrijven voor een afzonderlijke avond of voor de volledige lezingenreeks. Plaats van afspraak: Campus De Masten (Kapelsestraat 222, 2950 Kapellen). 

Blijf op de hoogte 

Meer informatie over de inhoud, kostprijs en inschrijvingen vind je op deze pagina

Krijg je graag uitnodigingen van onze nascholingen rechtstreeks in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief ‘Nascholingen gids/reisleider’ via deze link.

Alle nascholingen zijn toegankelijk voor iedereen, voorkennis is niet vereist.