Sneltrajecten horeca en slagerij

publish date
09.01.2024

Wil jij op korte tijd een volledige opleiding Hulpkok of Assistent slager volgen? Dan zijn onze sneltrajecten in dagonderwijs iets voor jou! Je kan starten in februari en volgt een traject van 12 of 16 weken. Voorkennis is niet nodig, onze professionele koks en slagers begeleiden jou stap voor stap. Je gaat ook werkplekleren waardoor deze opleidingen zeer praktijkgericht zijn.  Na deze opleidingen kan je meteen aan de slag in de horeca of een slagerij. Schrijf snel in!

Kom naar de infosessies op 25/01/24 of 01/02/24.

Sneltraject Assistent slager

Assistent slager (12 weken)

Wil jij in een slagerij aan de slag? Dan is deze snelopleiding Assistent slager een prima keuze en is werk verzekerd.

Deze opleiding start op 19/02/24 en loopt tot 24/05/24. Je volgt 12 weken dagonderwijs waardoor je snel de kneepjes van het vak leert. Vanaf de tweede week ga je ook werkplekleren in een slagerij.

Werkzoekenden kunnen deze opleiding gratis volgen via de VDAB. Lees meer over deze opleiding of neem een kijkje in onze leslokalen. Vragen? Mail naar Martine de Pooter: martine.depooter@cvovitant.be of bel het secretariaat T 03 242 26 19.

Sneltraject Hulpkok

Hulpkok (16 weken)

Zou je graag in de keuken werken, maar mis je de nodige kennis of ervaring? Ben je flexibel en gemotiveerd om iets bij te leren? Dan is de praktijkgerichte opleiding hulpkok iets voor jou.

Deze opleiding start op 5/02/24 en loopt tot 14/06/24. Je volgt eerst 3 maanden dagonderwijs en eindigt met 1 maand werkplekleren. Werkzoekenden kunnen de opleiding gratis volgen via de VDAB. Lees meer over deze opleiding.

Vragen? Mail naar Martine de Pooter: martine.depooter@cvovitant.be of bel het secretariaat T 03 242 26 19.

Sneltraject horeca eenjarig

Horeca - keuken & zaal (eenjarig)

Van algemene bereidingstechnieken tot zaalversnijdingen, over desserten en wijnkennis: je leert het meteen in de praktijk.  Het éénjarig traject Hotelbedrijf is hét neusje van de zalm.

De opleiding bestaat uit drie periodes van tien lesweken, waarin je start vanuit de basis. Je volgt dan les in nieuwste en professioneel uitgeruste leslokalen, keukens en restaurants op campus PIVA, afgewisseld met uitstappen naar een wijngaard, kaasmeester… Elke leerkracht brengt zijn eigen ervaring en expertise mee, waar jij als cursist mee van kan proeven! Als kers op de taart loop je ook 4 weken stage in een klasse-restaurant. Zo stroom je uit als een volleerd kok en kelner.  Lees meer over deze opleiding. Bekijk hoe een les eruitziet.

Deze opleiding start in september. Tijdig inschrijven is wel de boodschap.  Meer informatie bij bonnie.peeters@cvovitant.be.

Deze opleidingen kan je ook volgen via avondmodules! Vraag meer informatie op het secretariaat.