Elektromecanicien of Techmix: met deze technische opleidingen kan je nu starten

publish date
19.01.2024

De industrie is altijd op zoek naar technisch geschoold personeel. Kies bij CVO Vitant uit een van onze technische opleidingen en vergroot je carrièrekansen. 

Jongvolwassenen krijgen een opleiding tot onderhoudstechnicus bij ACTA

Elektromecanicien

Wie voor de opleiding Elektromecanicien gaat, kiest voor een afwisselend en uitdagend beroep. Elektromecaniciens leren industriële machines repareren en onderhouden. Dat betekent dat ze kunnen werken met zowel mechanische componenten als met elektrische systemen. Een veel gezocht profiel!

Starten met de opleiding? Schrijf je snel in voor de module ‘Hydraulische en pneumatische onderdelen en componenten industriële installaties’ op woensdagavond. Startdatum: 31/01/2024. Vanaf volgend schooljaar stroom je door naar de andere modules uit de opleiding Elektromecanicien.

Techmix

Twijfel je nog over welke technische opleiding het beste bij jou past? Start dan in het Techmix-traject. Vier maanden lang proef je van verschillende technische opleidingen – van constructie-lasser tot PLC-technieker. Na afloop start je – met de nodige vrijstellingen uiteraard – in de opleiding van jouw keuze.

Schrijf je nu in en start in februari met deze deeltijdse opleiding.

Inschrijven

Om je in te schrijven, neem je contact op met ons via info@cvovitant.be of tel. 03 317 10 91. Of kom langs op onze campus: Kapelsestraat 222, 2950 Kapellen. Het secretariaat is open op maandag en dinsdag van 13u tot 17u, woensdag en donderdag van 18u tot 20u. Vrijdag is deze campus gesloten.

Volgende van de detaillijst