Team PIVA / CVO Vitant van Down the Road

publish date
01.03.2024

De ploeg van Down the road was onlangs te gast op Campus PIVA. Daar werden zij culinair verwend door onze cursisten van de opleidingen horeca en bakkerij die we inrichten met OLO-Rotonde vzw. Zowel Evert als Sabine zijn oud-cursisten en noemden zich in het programma dan ook enthousiast 'Team PIVA'!

Down the road team PIVA 2
Down the road team PIVA 1

In het tv programma Down the road trekt Dieter Coppens met zes jonge mensen met het syndroom van Down op een unieke reis. In seizoen 6 trokken Evert en Sabine mee naar Canada.

Beide deelnemers ontdekten tijdens het programma dat ze allebei les hadden gevolgd bij CVO Vitant op Campus PIVA.  Ze noemden zich dan ook enthousiast 'Team PIVA'.

Down the road team PIVA 3

Unieke opleidingen met OLO-Rotonde vzw

Bij CVO Vitant streven we inclusiviteit na in onze standaardmodules. In samenwerking met het leercentrum van OLO-Rotonde vzw organiseren wij ook opleidingen op maat!  Op onze campus PIVA organiseren we samen twee succesvolle modules waarbij cursisten één dag per week les volgen van oktober tot maart.

  • Horeca: Hou je van koken en opdienen in een restaurant? Wil je graag les volgen in een echte koksschool? Dan is deze opleiding horeca iets voor jou!
  • Bakkerij: Hou je van brood bakken, deeg en beslag maken of werken met chocolade? Wil je er graag meer over leren? En dat in een echte bakkersschool? Dan is deze opleiding bakkerij iets voor jou!

Bekijk deze leuke reportage van ATV van de proclamatie.

Infosessie tijdens opendeurdag 20 april

Op de opendeurdag van 20 april zal ook OLO-Rotonde vzw met enkele cursisten aanwezig zijn op Campus PIVA.  Kom langs op de eerste verdieping bij het volwassenenonderwijs en proef van een lekker soepje dat zij serveren. 

Je kan ook een infosessie volgen om 13 uur waar beide opleidingen worden voorgesteld door Philippe Albrecht van OLO-Rotonde vzw. Heb je vooraf een vraag of heb je graag een persoonlijk gesprek? Mail dan naar: PAlbrecht@olo-rotonde.be. 

En wie wil, kan samen een pannenkoek bakken om al eens letterlijk te proeven.

Voor meer informatie over de opleidingen en inschrijven kan je terecht op de website van OLO-Rotonde vzw.