Infomomenten Voeding

Opendeurdag Campus PIVA

23 april 2022 tussen 11 en 17 u.

Ontdek de praktijklokalen van de opleidingen Horeca, bakkerij en slagerij en stel je vragen aan onze medewerkers. Je vindt het infopunt van CVO Vitant in het gebouw rechts vooraan op de campus (met de houten lamellen). Lees het programma van onze opendeurdag.

Infomoment 1-jarig traject Hotelbedrijf (Kok & Kelner)

23 april 2022 13 u. en 15 u.

Tijdens de opendeurdag van 23 april zijn er om 13 u. en 15 u. extra infomomenten voor het 1-jarig traject Hotelbedrijf. Ze vinden plaats op de tweede verdieping in het gebouw rechts vooraan op de campus (met de houten lamellen).

Kan je deze datum niet? Vraag dan je persoonlijke rondleiding aan via mail aan bonnie.peeters@cvovitant.be.

Openlesavonden 

17 en 19 mei 2022 

Kom naar Campus PIVA en neem gratis deel aan rondleidingen om 18.30 u., 19 u. of 19.30 u. en maak kennis met de opleidingen Horeca, Bakkerij en Slagerij. Openlesavonden organiseren we in mei en november/december.

Infodagen zomer

5 juli 2022 10u. - 20u.

Op 5 juli organiseren we een infodag. Je bent dan welkom om een kijkje te nemen in onze leslokalen. Daarnaast geven we jou op maat informatie over de modules die je kan volgen en over mogelijke kortingen.  Je kan ook meteen inschrijven tijdens de infodag.

25 augustus 2022 10u. - 20u.

Op 25 augustus organiseren we een infodag. Je bent dan welkom om een kijkje te nemen in onze leslokalen. Daarnaast geven we jou op maat informatie over de modules die je kan volgen en over mogelijke kortingen.  Je kan ook meteen inschrijven tijdens de infodag.

Heb je onze infomomenten gemist?

Heb je onze infomomenten gemist? Jammer maar geen paniek! Op ons secretariaat ben je altijd welkom voor meer informatie. Wil je voor jezelf een traject op maat samenstellen? Maak dan een afspraak zo kunnen we jou nog beter helpen.

Opgelet: onze campus is tijdens de schoolvakantie gesloten van 8 juli tot en met 24 augustus.  Klik hier voor onze openingsuren.

Neem een kijkje op onze openbare facebookgroep CVO Vitant Campus PIVA Voeding als je foto's wil zien of de sfeer wil snuiven van onze opleidingen. Het enthousiasme van onze leerkrachten en cursisten werkt aanstekelijk!