Infomomenten Voeding

Iedereen is welkom op onze infomomenten:

Openlesavonden voorjaar

30 en 31 mei 2023

Kom naar Campus PIVA en neem gratis deel aan rondleidingen om 18.30 u., 19 u. of 19.30 u. en maak kennis met de opleidingen Horeca, Bakkerij en Slagerij. Tijdens de openlesavonden van mei maak je kennis met het opleidingsaanbod voor het schooljaar '23-'24. Je kan op het secretariaat terecht voor extra informatie over trajecten, kortingen, ... 

Infomarkt voor (ex-)inburgeraars

8 juni 2023

Ben je een (ex-)inburgeraar die minimum Nederlands niveau 2.1 heeft behaald? Of werk je met (ex-)inburgeraars? Op donderdag 8 juni tussen 13.30 en 16.30 uur organiseren we een infomarkt bij Atlas, Carnotstraat 110, 2060 Antwerpen. Ook onze voedingsopleidingen stellen we dan voor.

Infodagen zomer

29 juni van 10-20u en 24 augustus 2023 telkens van 10 - 20u

Tijdens de zomervakantie is de school gesloten. We organiseren daarom twee extra infodagen: in de laatste week voor de vakantie op 29 juni en één in augustus vlak voor de start van het nieuwe schooljaar. Op deze infodagen kan je bij ons terecht voor meer informatie over de opleidingen, uitleg over trajecten, nazicht van mogelijke kortingen e.d.

Er zijn extra infosessies rond de sneltrajecten Assistent slager, Hulpkok en éénjarig traject Horeca. Daarnaast zijn er trajectbegeleiders die de combinatie tussen diploma en een beroepsgerichte opleiding samen met jou bekijken.

Je kan dan ook meteen inschrijven. Opgelet: de inschrijvingen starten op 3/06, vanaf dan kan je steeds tijdens de openingsuren van het secretariaat langskomen om in te schrijven.

Heb je onze infomomenten gemist?

Heb je onze infomomenten gemist? Jammer maar geen paniek! Op ons secretariaat ben je altijd welkom voor meer informatie. Wil je voor jezelf een traject op maat samenstellen? Maak dan een afspraak zo kunnen we jou nog beter helpen.

Opgelet: onze campus is tijdens de schoolvakanties gesloten.  Klik hier voor onze openingsuren.

Neem een kijkje op onze openbare facebookgroep CVO Vitant Campus PIVA Voeding als je foto's wil zien of de sfeer wil snuiven van onze opleidingen. Het enthousiasme van onze leerkrachten en cursisten werkt aanstekelijk!