Infomomenten Gids/reisleider

Opendeurdag Campus PIVA

23 april 2022 tussen 11 en 17u - infomomenten 11.30u en 14u

Bezoek tijdens de opendeurdag onze campus en stel je vragen aan onze medewerkers.  Je vindt het infopunt van CVO Vitant in het gebouw rechts vooraan op de campus (met de houten lamellen).

Er zijn tijdens de opendeurdag extra infomomenten rond de opleidingen Gids/Reisleider om 11.30u en 14u. Ze vinden plaats op de tweede verdieping in het gebouw rechst vooraan op de campus (met de houten lamellen). 

Openlesavond

19 mei 2022 

Tijdens de openlesavond van 19 mei kan je tussen 18.30u en 21.30u op het secretariaat van Campus PIVA terecht voor meer informatie rond de opleidingen Gids/Reisleider.

Infodagen zomer

5 juli 2022 10u. - 20u.

Op 5 juli organiseren we een infodag. Je bent dan welkom om een kijkje te nemen in onze leslokalen. Daarnaast geven we jou op maat informatie over de modules die je kan volgen en over mogelijke kortingen.  Je kan ook meteen inschrijven tijdens deze infodag.

25 augustus 2022 10u. - 20u.

Op 25 augustus organiseren we een infodag. Je bent dan welkom om een kijkje te nemen in onze leslokalen. Daarnaast geven we jou op maat informatie over de modules die je kan volgen en over mogelijke kortingen.  Je kan ook meteen inschrijven tijdens deze infodag.

Heb je onze infomomenten gemist?

Heb je onze infomomenten gemist? Jammer, maar geen paniek. Op ons secretariaat ben je altijd welkom voor meer informatie. Wil je voor jezelf een traject op maat samenstellen? Maak dan een afspraak zo kunnen we jou nog beter helpen. Opgelet: tijdens de zomervakantie zijn wij gesloten van 8 juli tot en met 24 augustus. Klik hier voor onze aangepaste openingsuren.

Neem een kijkje op onze openbare facebookgroep CVO Vitant gids & reisleider als je foto's wil zien of de sfeer wil snuiven van onze opleidingen. Het enthousiasme van onze leerkrachten en cursisten werkt aanstekelijk!

 

Nascholingen

CVO Vitant organiseert regelmatig extra lezingen voor gidsen en reisleiders. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in op onze mailinglijst.