Infomomenten Gids/reisleider

Iedereen is welkom op onze infomomenten:

Opendeurdag CVO vitant Campus PIVA

22 april 2023 tussen 11 en 17 u.

Ontdek onze opleidingen gids en reisleider en stel je vragen aan onze medewerkers. Je vindt het infopunt van CVO Vitant in het gebouw rechts vooraan op de campus (met de houten lamellen).

Tijdens de opendeurdag is er ook een infosessie voor de opleidingen gids/reisleider. Je kan je hier eventueel vooraf aanmelden bij ria.depooter@cvovitant.be. 

 

Infodagen zomer

29 juni van 10-20u en 24 augustus 2023 telkens van 10 - 20u

Tijdens de zomervakantie is de school gesloten. We organiseren daarom twee extra infodagen: in de laatste week voor de vakantie op 29 juni en één in augustus vlak voor de start van het nieuwe schooljaar. Op deze infodagen kan je bij ons terecht voor meer informatie over de opleidingen, uitleg over trajecten, nazicht van mogelijke kortingen e.d.

Er zijn extra infosessies rond de sneltrajecten Assistent slager, Hulpkok en éénjarig traject Horeca. Daarnaast zijn er trajectbegeleiders die de combinatie tussen diploma en een beroepsgerichte opleiding samen met jou bekijken.

Je kan dan ook meteen inschrijven. Opgelet: de inschrijvingen voor gids/reisleider starten op 5/06, vanaf dan kan je steeds tijdens de openingsuren van het secretariaat langskomen om in te schrijven. Gezien deze opleidingen zeer populair zijn, raden we aan om je interesse zo snel mogelijk te melden bij ria.depooter@cvovitant.be.

 

Heb je onze infomomenten gemist?

Heb je onze infomomenten gemist? Jammer, maar geen paniek. Op ons secretariaat ben je altijd welkom voor meer informatie. Wil je voor jezelf een traject op maat samenstellen? Maak dan een afspraak zo kunnen we jou nog beter helpen. Opgelet: tijdens de zomervakantie zijn wij gesloten van 8 juli tot en met 24 augustus. Klik hier voor onze aangepaste openingsuren.

Neem een kijkje op onze openbare facebookgroep CVO Vitant gids & reisleider als je foto's wil zien of de sfeer wil snuiven van onze opleidingen. Het enthousiasme van onze leerkrachten en cursisten werkt aanstekelijk!

 

Nascholingen

CVO Vitant organiseert regelmatig extra lezingen voor gidsen en reisleiders. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in op onze mailinglijst.