Infomomenten Gids/reisleider

Iedereen is welkom op onze infomomenten:

Infosessies op opendeurdag 20/04/24

Op 20 april 2024 is iedereen welkom op de opendeurdag van Campus PIVA.  Doorlopend kan je kennismaken met onze opleidingen gids/reisleider.

Je kan die dag ook een infosessie volgen over de opleidingen gids/reisleider. Deze vinden plaats om 13.30u en 16u. Je hoeft hier niet vooraf voor in te schrijven. Indien je graag een uitnodiging wil, laat dit dan weten aan onze opleidingscoördinator: Ria.depooter@cvovitant.be

Heb je onze infomomenten gemist?

Heb je onze infomomenten gemist? Jammer, maar geen paniek. Op ons secretariaat ben je altijd welkom voor meer informatie. Wil je voor jezelf een traject op maat samenstellen? Maak dan een afspraak zo kunnen we jou nog beter helpen. Klik hier voor onze openingsuren.

Neem een kijkje op onze openbare facebookgroep CVO Vitant gids & reisleider als je foto's wil zien of de sfeer wil snuiven van onze opleidingen. Het enthousiasme van onze leerkrachten en cursisten werkt aanstekelijk!

Nascholingen

CVO Vitant organiseert regelmatig extra lezingen voor gidsen en reisleiders. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in op onze mailinglijst.