Infomomenten Drankenkennis

Iedereen is welkom op onze infomomenten:

Infodagen semester 2

22 december '22 en 17 januari '23 van 10 tot 21u.

Je bent welkom op onze infodagen voor onze modules: koken, horeca, slagerij, bakkerij en sommelier voor volwassenen op Campus PIVA.  Onze medewerkers van het secretariaat staan voor jou klaar doorlopend van 10 tot 21u om extra informatie te geven.  Ze kijken samen met jou ook na of je in aanmerking kan komen voor kortingen. Je kan zelfs meteen inschrijven voor de nieuwe lessen die starten op 6 februari.

Je kan een rondleiding volgen langs de lokalen om 10u30, 14u of 19u. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Opendeurdag CVO vitant Campus PIVA

22 april 2023 tussen 11 en 17 u.

Ontdek de praktijklokalen van de opleidingen Drankenkennis, Horeca, Bakkerij en Slagerij en stel je vragen aan onze medewerkers. Je vindt het infopunt van CVO Vitant in het gebouw rechts vooraan op de campus (met de houten lamellen). 

Openlesavonden voorjaar

30 en 31 mei 2023

Kom naar Campus PIVA en neem gratis deel aan rondleidingen om 18.30 u., 19 u. of 19.30 u. en maak kennis met de opleidingen Horeca, Bakkerij en Slagerij. Tijdens de openlesavonden van mei maak je kennis met het opleidingsaanbod voor het schooljaar '23-'24.

Heb je onze infomomenten gemist?

Heb je onze infomomenten gemist? Jammer maar geen paniek! Op ons secretariaat ben je altijd welkom voor meer informatie. Wil je voor jezelf een traject op maat samenstellen? Maak dan een afspraak zo kunnen we jou nog beter helpen.

Opgelet: onze campus is tijdens de schoolvakanties gesloten.  Klik hier voor onze openingsuren.

Neem een kijkje op onze openbare facebookgroep CVO Vitant Campus PIVA Voeding als je foto's wil zien of de sfeer wil snuiven van onze opleidingen. Het enthousiasme van onze leerkrachten en cursisten werkt aanstekelijk!