Infomomenten Drankenkennis

Iedereen is welkom op onze infomomenten:

Opendeurdag - 20/04/24

Op zaterdag 20 april 2024 kan je de de campus bezoeken en kennismaken met zowel het secundair als volwassenenonderwijs. We stellen dan de programmatie voor schooljaar '24-'25 voor. Onze lesgevers van de opleiding Sommelier zijn aanwezig op een infostand. Inschrijven kan nog niet tijdens de opendeurdag.

Openlesavonden - 13 en 14/05/24

Volg een rondleiding tijdens onze openlesavonden langs onze lokalen horeca, slagerij, bakkerij en sommelier. Er zijn rondleidingen om 18.30u, 19u en 19.30u. Vooraf inschrijven is niet nodig. Wil je graag uitgenodigd worden? Stuur dan een mail naar info.piva@cvovitant.be. 

Infodagen zomer

Op 2 juli en 22 augustus '24 kan je langskomen op onze infodagen. Onze medewerkers staan dan klaar om op al je vragen te antwoorden. Je kan dan ook meteen inschrijven. Opgelet: tijdens de vakantie is de school gesloten van 5 juli t.e.m. 22 augustus.

Heb je onze infomomenten gemist?

Heb je onze infomomenten gemist? Jammer maar geen paniek! Op ons secretariaat ben je altijd welkom voor meer informatie. Wil je voor jezelf een traject op maat samenstellen? Maak dan een afspraak zo kunnen we jou nog beter helpen.

Opgelet: onze campus is tijdens de schoolvakanties gesloten.  Klik hier voor onze openingsuren.

Neem een kijkje op onze openbare facebookgroep CVO Vitant Campus PIVA Voeding als je foto's wil zien of de sfeer wil snuiven van onze opleidingen. Het enthousiasme van onze leerkrachten en cursisten werkt aanstekelijk!