Infomomenten Drankenkennis

Iedereen is welkom op onze infomomenten:

Openlesavonden voorjaar

30 en 31 mei 2023

Kom naar Campus PIVA en neem gratis deel aan rondleidingen om 18.30 u., 19 u. of 19.30 u. en maak kennis met de opleidingen Sommelier, Horeca, Bakkerij en Slagerij. Tijdens de openlesavonden van mei maak je kennis met het opleidingsaanbod voor het schooljaar '23-'24. Inschrijven kan je pas vanaf 3 juni.

Infodagen zomer

29 juni van 10-20u en 24 augustus 2023 telkens van 10 - 20u

Tijdens de zomervakantie is de school gesloten. We organiseren daarom twee extra infodagen: in de laatste week voor de vakantie op 29 juni en één in augustus vlak voor de start van het nieuwe schooljaar. Op deze infodagen kan je bij ons terecht voor meer informatie over de opleidingen, uitleg over trajecten, nazicht van mogelijke kortingen e.d.

Er zijn extra infosessies rond de sneltrajecten Assistent slager, Hulpkok en éénjarig traject Horeca. Daarnaast zijn er trajectbegeleiders die de combinatie tussen diploma en een beroepsgerichte opleiding samen met jou bekijken.  Ook voor Sommelier is deze combinatie mogelijk.

Je kan tijdens de infodagen ook meteen inschrijven. Opgelet: de inschrijvingen voor Sommelier en de basismodules drankenkennis starten op 3/06, vanaf dan kan je steeds tijdens de openingsuren van het secretariaat langskomen om in te schrijven of voor meer informatie. Gezien de opleidingen van Sommelier en drankenkennis populair zijn, raden we aan om snel langs te komen.

Heb je onze infomomenten gemist?

Heb je onze infomomenten gemist? Jammer maar geen paniek! Op ons secretariaat ben je altijd welkom voor meer informatie. Wil je voor jezelf een traject op maat samenstellen? Maak dan een afspraak zo kunnen we jou nog beter helpen.

Opgelet: onze campus is tijdens de schoolvakanties gesloten.  Klik hier voor onze openingsuren.

Neem een kijkje op onze openbare facebookgroep CVO Vitant Campus PIVA Voeding als je foto's wil zien of de sfeer wil snuiven van onze opleidingen. Het enthousiasme van onze leerkrachten en cursisten werkt aanstekelijk!