Zomerse infodagen - horeca, slagerij, bakkerij, sommelier

publish date
17.06.2024

Op 2 juli en 22 augustus '24 ben je van 10 tot 20u welkom voor de infodagen op Campus PIVA. Je kan er al je vragen stellen over de modules koken, horeca, slagerij, drankenkennisbakkerij en gids/reisleider. Volg een infosessie of een rondleiding langs de klaslokalen en/of schrijf je meteen in voor het nieuwe schooljaar. Iedereen is van harte welkom! 

Wil je meer informatie over onze opleidingen?
Kom jij in aanmerking voor kortingen of andere voordelen?
Neem je graag een kijkje in de klaslokalen?
Of snuif je graag de sfeer op van CVO Vitant op Campus PIVA?

Kom dan zeker langs op onze zomerse infodagen. Je hoeft niet vooraf in te schrijven.

Programma:

Voor meer informatie of inschrijvingen kan je ook altijd op het secretariaat terecht tijdens de openingsuren.  Adres: Desguinlei 244, Antwerpen. T 03 242 26 19 of mailen naar info.piva@cvovitant.be.

Opgelet: de school is gesloten tijdens de zomervakantie van 5 juli tot en met 20 augustus.
Heb je een vraag? Dan kan je die wel stellen via ons contactformulier.

De plaatsen in onze opleidingen zijn beperkt, daarom raden we steeds aan om zo snel mogelijk in te schrijven. Zo moeten wij jou niet teleurstellen. Indien de module volzet is, plaatsen we jou op een wachtlijst en verwittigen jou vooraf voor de inschrijvingen van semester 2 (februari-juni).

Update 17/06: voor de startmodules van bakkerij zijn we aan de laatste plaatsjes.  Neem eventueel vooraf telefonisch contact met ons op om te bekijken of je nog voor semester 1 kan inschrijven. We raden wel aan om in te schrijven voor de wachtlijst.

Bij CVO Vitant is iedereen welkom! Snuister door onze klasfoto's op Flickr.

2223_sem2_wo_bistronagerechten