Infomomenten administratieve opleidingen

publish date
28.04.2023

Zin in een nieuwe uitdaging? Als je houdt van organiseren, plannen en communiceren is een job als administratieve kracht in een bedrijf of organisatie een ideale beroepskeuze. 

Bij het provinciaal Centrum voor Volwassenenonderwijs (CVO) Vitant heb je de keuze uit verschillende administratieve opleidingen: Boekhoudkundig assistent, Vastgoed assistent, HR-assistent, Medisch administratief assistent, Polyvalent administratief medewerker, Administratief medewerker onthaal en Transport- en logistiek medewerker.

Les op eigen tempo

Je volgt overdag les en kiest zelf hoeveel uur les je per week volgt. Je doet geen examens. Op basis van taken en toetsen kijkt de leerkracht of je geslaagd bent voor een vak. En tijdens de stage doe je meteen werkervaring op. Na de opleiding kan je onmiddellijk aan de slag of verder studeren aan de hogeschool.

Wie zich goed voelt op school, leert beter. Daarom ondersteunt het zorgteam samen met de leertrajectbegeleiders en leerkrachten cursisten die het moeilijker hebben, bijvoorbeeld door faalangst, dyslexie of uitstelgedrag. 

Word een administratieve held

Diploma secundair onderwijs 

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs? Dan kun je de administratieve opleiding combineren met de opleiding Aanvullende Algemene Vorming. Je krijgt dan vakken als Nederlands, wiskunde en ICT. Slaag je voor beide opleidingen, dan behaal je alsnog dat diploma secundair onderwijs. 

Infomomenten

Meer weten of inschrijven? Kom naar een van deze infomomenten:

    woensdag 3 mei 2023 om 16 en 19 uur

    donderdag 1 juni 2023 om 16 en 19 uur

    donderdag 29 juni 2023 om 16 en 19 uur

    maandag 28 augustus 2023 om 16 en 19 uur

Vooraf inschrijven is niet nodig. Plaats van afspraak: CVO Vitant, Campus Maalboot, Maalbootstraat 19, 2660 Hoboken.

Volg je het infomoment liever digitaal mee? Dat kan voor de sessies om 19 uur. Meld je vooraf aan via dit formulier, dan bezorgen we je tijdig de link. 

Passen deze data niet? Maak een persoonlijke afspraak via 03 825 78 78 of info@cvovitant.be. Wie zich nu inschrijft, start in september met de opleiding.