Schrijf je in voor onze lezingen over cultuur en geschiedenis

publish date
14.09.2023

Laat je dit schooljaar meenemen in de wereld van cultuur en geschiedenis tijdens onze lezingen in Antwerpen en Kapellen. We trappen het seizoen af met een boeiende lezing over Leonardo da Vinci, die plaatsvindt op 18 september op onze campus in Kapellen.

Wat kun je verwachten?

Op maandag 18 september van 19 tot 22 uur duikt kunsthistorica Ilse Weijten in het leven van deze legendarische renaissancekunstenaar en wetenschapper. Feiten en weetjes wisselen elkaar af om dichter bij de ware meester te komen.

Later in het schooljaar volgen er nog meer interessante lezingen, waaronder over de CoBra-beweging, Rubens en het Belgische koningshuis. Deze lezingen zijn voor iedereen toegankelijk. Voorkennis is niet vereist. Wie dat wil, kan een erkend nascholingsattest verkrijgen om je leerervaring officieel te maken.

Het volledige aanbod vind je op onze website.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!

Wil je geen enkele lezing missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief "Nascholingen Gids/reisleider." Ongeveer een maand voorafgaand aan elke lezing bezorgen we je een e-mail met alle informatie die je nodig hebt om de volgende lezing bij te wonen.