Schrijf in vanaf 8 december voor semester 2 op Campus PIVA

publish date
30.11.2022
Start inschrijfvingen sem2 PIVA

Heb jij ook zin in een nieuwe uitdaging in je werk? Ga jij je dromen achterna? Wil jij je hobby naar een hoger niveau brengen?

Neem dan een kijkje bij onze Horeca en voedingsopleidingen op campus PIVA. Vanaf 16 jaar tot ... ben je welkom. Gezien wij met modules per semester werken, kan je je opleiding starten in september of februari. Het tweede semester op campus PIVA loopt van 6 februari tot 26 juni '23.

Hier vind je een overzicht van al onze opleidingen op campus PIVA.

Onderaan deze pagina kan je de folders downloaden voor Slagerij, Bakkerij, Sommelier en Horeca (koken beginners en gevorderden /zaal). Daarin zie je alle lesmomenten en modules die we aanbieden in het tweede semester.

Welkom vanaf 8 december 

De inschrijvingen voor het tweede semester voor nieuwe cursisten starten op donderdag 8 december 2022 van 16 tot 21 uur.  We werken naarstig aan een digitaal systeem, maar momenteel kan je enkel inschrijven ter plaatse: CVO Vitant, Campus PIVA, Desguinlei 244, Antwerpen.

Inschrijven kan tot eind januari tijdens de openingsuren van het secretariaat.

Voor populaire cursussen of lesdagen raden we wel aan om snel in te schrijven. Je kan ook vooraf bellen om te horen of er nog plaats is.

** Update 5/12: bij de herinschrijvingen van onze (oud-)cursisten waren de modules Bakkerij zeer populair. De plaatsen zijn jammergenoeg beperkt.  Daarom raden we aan m voor een opleiding Bakkerij vooraf het secretariaat te contacteren (03 242 26 19) zodat je niet onnodig de verplaatsing moet maken. Telefonisch noteren we wel jouw naam zodat we je kunnen contacteren als er een plaatsje vrijkomt. **    

Het secretariaat bevindt zich op de tweede verdieping op het rechtste gebouw met de houten lamellen. Onze medewerkers helpen je verder van maandag tot donderdag van 10u. tot 21u. en op vrijdag van 10u. tot 15u.

Wat breng je mee?

  • Bij je inschrijving moet je je identiteitskaart of verblijfsvergunning meebrengen.
  • Je betaalt meteen het inschrijvingsgeld, liefst met bancontact.
  • Heb je recht op premies of kortingen? Breng dan de nodige gegevens mee.  Indien je nog wacht op bijvoorbeeld opleidingscheques, dan betalen we dit bedrag terug zodra je dit binnenbrengt.

Meer info

Voor meer info kan je telefoneren op het nummer 03 242 26 19 of langskomen tijdens de openingsuren van het secretariaat

Je kan je vragen ook stellen via dit contactformulier.

Download hier onze opleidingsfolders.

Opleidingen Slagerij

Opleidingen Koken voor beginners: Keukenmedewerker en Hulpkok

Opleidingen Koken voor gevorderden: Kok

Opleidingen Horeca Zaal

Opleidingen Bakkerij

Opleidingen Sommelier - bier en wijn