Cursisten Reisleider Vlaanderen organiseren 3-daagse reis

publish date
07.10.2021

Als eindproef verzorgden elf cursisten Reisleider Vlaanderen een driedaagse reis naar de Vlaamse Ardennen. ‘’Van de eerste tot de laatste dag werden wij in de watten gelegd door de reisleiders in spe’’, zeggen Christine en Jan die meereisden.

3-daagse van de cursisten Reisleider Vlaanderen

Begin oktober trok het gezelschap op weekend. Op het programma stonden onder andere een workshop mattentaarten bakken in Geraardsbergen, aperitief shooting in Oudenaarde, city golf in Ronse en een bezoek aan brouwerij Roman.

Geslaagd voor de eindproef

De cursisten hadden ook een historische wandeling in Oudenaarde voorbereid en in een café vol oude foto- en filmtoestellen deed een van de cursisten de geschiedenis van de fotografie uit de doeken.

3-daagse van de cursisten Reisleider Vlaanderen

Elke reisleider slaagde met glans voor zijn eindproef. ‘’Wij hadden eigenlijk niets anders verwacht, want elke reisleider in spe had zijn opdrachten vlekkeloos georganiseerd’’, aldus Jan.

Proficiat aan de nieuw afgestudeerde reisleiders Vlaanderen!

Ook interesse?

Heb jij ook interesse in onze gids/reisleider-opleidingen? Via CVO Vitant kan je je omscholen tot gids of reisleider. Deze opleidingen zijn erkend door Toerisme Vlaanderen.