Word wat je wil

publish date
21.12.2021

Misschien ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Of je wil je carrière een totaal andere richting geven. Of je gaat voor betere kansen op de arbeidsmarkt en een hoger loon. Dan heb je vaak ook een nieuw diploma nodig. Bij CVO Vitant vind je een groot aanbod beroepsgerichte opleidingen.

Bij CVO Vitant leer je het slagersvak van A tot Z

Bakker, kok, kelner, transport- en logistiek medewerker, slager, medisch administratief assistent… Bij CVO Vitant heb je de keuze uit een ruim aanbod van opleidingen, gegeven door praktijkleerkrachten die de knepen van het vak zelf op de werkvloer leerden, en hun sector en vakgebied door en door kennen.

Volwassenen onder elkaar

Geen “ja meneer, nee meneer”. Bij CVO Vitant hangt een sfeer van volwassenen onder elkaar. Cursisten brengen hun ervaring mee naar de les en smeden er vriendschappen voor het leven. Met decennia ervaring op de teller, is CVO Vitant een begrip binnen het volwassenenonderwijs in en rond Antwerpen. Volwassenen leren zowel in goed uitgeruste praktijklokalen als op de werkvloer de finesses van het vak. En dat gebeurt in een sfeer van vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Les op eigen tempo

We houden er ook rekening met het feit dat jij een leven hebt. Ja, je hebt het druk met werk, gezin en hobby’s, en een dag heeft maar 24 uur. De opleidingen zijn immers modulair opgebouwd, zodat je de opleiding kunt laten passen in je agenda.

De modules waaruit de opleidingen bestaan zijn de bouwstenen van je toekomst. Elke module waarvoor je slaagt, brengt je een stap dichter bij je einddoel. Je kiest zelf hoeveel modules je per semester volgt, zodat je de opleiding op eigen tempo afrondt. En als dat je uitkomt, kan je zelfs overdag naar de avondschool.

Ook als volwassene kan je een diploma secundair onderwijs behalen.

Diploma secundair onderwijs

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs, en volg je een diplomagerichte beroepsopleiding? Dan kun je bij CVO Vitant ook Aanvullende Algemene Vorming volgen. Je krijgt dan vakken als Nederlands, wiskunde en fysica. In combinatie met een diplomagerichte beroepsopleiding behaal je alsnog dat diploma secundair onderwijs.

Info of inschrijven

Heb je een vraag over een van onze opleidingen? Wil je je inschrijven? Laat het ons weten! Je kunt ons contacteren via Info@cvovitant.be om een persoonlijke afspraak te maken.