Start inschrijvingen Campus PIVA

publish date
16.05.2024

Op zaterdag 25 mei '24 is het zover! Dan starten onze inschrijvingen voor nieuwe cursisten op Campus PIVA, schooljaar '24-'25, semester 1 van september tot januari.

Voor dit startmoment openen we uitzonderlijk onze campus op een zaterdag van 10 tot 12u. 

Kan je die dag niet komen? Dan ben je welkom op de gewone openingsuren van het secretariaat. Je kan je ook laten inschrijven via een andere persoon, maar dan moet hij/zij wel de nodige documenten bijhebben.  Bel hiervoor naar het secretariaat T 03 242 26 19 of mail: info.piva@cvovitant.be.

Voor al onze cursusssen is het van belang dat je je zo snel mogelijk inschrijft om zeker te zijn van een plaatsje. Is je module volzet? Dan kom je op een wachtlijst. En we bekijken dan met jou alternatieven.

Waarvoor kan je inschrijven?

Alle opleidingen die we in het volwassenenonderwijs aanbieden op Campus PIVA voor volgende gebieden:

  • Horeca: koken, zaal
  • Slagerij
  • Bakkerij
  • Sommelier: bier en wijn
  • Toerisme: basisjaar gids
  • Sneltrajecten eenjarig traject horeca, assistent-slager en hulpkok 

 

Inschrijven kan enkel ter plaatse

Om je in te schrijven moet je ook effectief langskomen op Campus PÏVA, Desguinlei 244, Antwerpen. Het secretariaat bevindt zich in het gebouw rechts (met de houten lamellen) op de tweede verdieping. Bij je inschrijving breng je je ID of verblijfsvergunning mee.  Je betaalt meteen het inschrijvingsgeld, liefst met bancontact.

Omdat huidige cursisten vroeger kunnen herinschrijven, zijn sommige modules reeds of heel snel volzet. Dit is voornamelijk het geval bij de modules van Bakkerij. Je kan steeds vooraf ons bellen om te horen of er nog plaats is zodat je niet onnodig een verplaatsing moet maken.  Het blijft wél interessant om je op de wachtlijst te plaatsen maar hiervoor moet je niet langskomen.

Sneltraject Hulpkok

Horeca

In onze opleidingen Horeca kan je kiezen tussen keuken en zaal.  Er is geen ervaring vereist om te starten met onze kookmodules. Voor ervaren koks zijn er de gespecialiseerde modules van Chef de Partie.  Wie snel de kneepjes van het vak wil leren, kan het sneltraject Hulpkok volgen. Ontdek al onze modules Horeca.

Toonbankorganisatie

Slagerij

Wil je charcuterie leren maken, leren uitbenen of toonbankpresentatie bijleren?  Onze modules Slagerij zijn zeer gevarieerd. Je kan bijleren of gaan voor een 2-jarig traject Slager-spekslager in avondschool. 

In september start ook ons sneltraject Assistent slager waarbij je in 12 weken dagonderwijs en stage, volledig klaar bent voor de arbeidsmarkt. Ontdek al onze modules Slagerij.

ijsbereider

Bakkerij

Heb je interesse in onze bakopleidingen? Wacht dan zeker niet met inschrijvingen. Onze modules van Bakker, Banketbakker, Chocoladebewerker... zijn zeer populair.  Als je start met bakken kan je kiezen uit deze basis modules Bakkerij. Ontdek al onze opleidingen Bakkerij. 

sommelier

Drankenkennis

Op Campus PIVA kan je alle modules volgen om Sommelier te worden. Je kan ook kiezen om enkel wijn-of biermodules te volgen. Ontdek al onze modules Drankenkennis.

Meer informatie

Voor meer info kan je telefoneren op het nummer 03 242 26 19, mailen naar info.piva@cvovitant.be of langskomen tijdens de openingsuren van het secretariaat van Campus PIVA.