Bakkerij (OLO-Rotonde vzw)

???module.educationItem.label.themes???
Bakkerij OLO-Rotonde vzw
cof

CVO Vitant streeft ernaar om in de mate van het mogelijke de opleidingen inclusief te maken. Je kan hiervoor een persoonlijk gesprek aanvragen om alle opties te bekijken.

Samen met OLO-Rotonde vzw bieden we ook een aanbod op maat aan. De extra ondersteuning van beroepsmensen én zorgbegeleiders zorgt ervoor dat iedereen kan leren bakken. OLO-Rotonde vzw is ondernemend in zorg voor mensen met een beperking sinds 1974 en erkend als vergunde zorgaanbieder door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH).

Bekijk de leuke reportage van ATV.

Wat?

Tijdens de opleiding Bakkerij leer je brood bakken, deeg en beslag maken en werken met chocolade. Tijdens deze beroepsgerichte opleiding leer je de basistechnieken van het bakken, onder begeleiding van een gediplomeerd bakker en zorgbegeleiders.  Op het einde van de opleiding ontvang je een getuigschrift.

Voor wie?

Deze opleiding is op maat van personen met beperking. Een minimale zelfredzaamheid is nodig om de lessen te kunnen volgen.

Hoelang duurt de opleiding?

Je volgt les op woensdag van oktober t.e.m. maart. 

Wanneer heb ik les?

De lessen lopen van 9.30u tot 16u.

Waar heb ik les?

Je hebt les op Campus PIVA.

Meer informatie en inschrijven

Alle informatie vind je in de flyer en op de website van OLO-Rotonde vzw.

Je kan terecht voor vragen en inschrijven bij het Leercentrum van OLO-Rotonde vzw via telefoon 0477 42 43 25 of mail PAlbrecht@olo-rotonde.be. 

Bekijk hier het filmpje van de opleiding.

Gelieve marketing cookies te accepteren om deze video te bekijken.