Slagerij - Module Karkassen uitsnijden en versnijden

???module.educationItem.label.themes???
slagerij karkas

In deze module leer je hoe je grote deelstukken en karkassen moet uitbenen. Deze module richt zich op het uitbenen en dus niet tot het versnijden van het vlees tot in de winkel.

Enkele voorbeelden uit het programma:

  • gevogelte
  • lam
  • halve varkens
  • voor- en achterkwartier van rund
  • voor- en achterkwartier van kalf

Deze module maken deel uit van de opleiding Uitbener-Uitsnijder.  Na het succesvol beëidingen van één module ontvang je een deelcertificaat. 

Voor wie?

Iedereen vanaf 16 jaar kan deze module volgen.  Je hebt geen voorkennis nodig van slagerij, deze module is instapvrij. 

Hoelang duurt de opleiding?

Eén module telt in totaal 80 lesuren. Je volgt gedurende 1 semester één avond in de week les.

Wanneer en waar heb ik les?

De lessen vinden plaats op Campus PIVA.  De campus is vlakbij het openbaar vervoer (tram, trein Antwepren-Zuid), een station voor deelfietsen en er is een ruime gratis parking vlak voor de campus. Meer info over bereikbaarheid.

De module 'Karkassen uitsnijden en versnijden' kan je volgen op donderdagavond in schooljaar 2023-2024, semester 1 van september 2023 tot januari 2024.

Hoeveel kost de opleiding?

Je betaalt 1,50 euro per lesuur. Alle grondstoffen worden voorzien, je hoeft zelf niets mee te brengen. Je voorziet wel zelf aangepaste kledij en een materiaalset. De totale kostprijs voor deze module is 160 euro (schooljaar '23-'24).

Informeer of je in aanmerking komt voor vrijstellingen van inschrijvingsgeld, kortingen en premies.  Dit kan bijvoorbeeld gaan over opleidingscheques voor werknemers of de Kmo-portefeuille, of gedeeltelijke of volledige vrijstelling inschrijvingsgeld voor werkzoekenden.  

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je steeds terecht op ons secretariaat.  Contacteer ons via mail, telefoon of kom even langs.