Slagerij - Module Toonbankorganisatie en -verkoop

???module.educationItem.label.themes???
Toonbankorganisatie

In deze module leer je een toonbank correct te vullen met kant-en-klare gerechten, vers vlees, panklare producten, vleeswaren, salades,... Tevens leer je ook vleeswaren te snijden, klanten correct te bedienen en de verkoop te organiseren. Je leert ook om de bestelling van de klant op te nemen, deze te informeren over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze, een degustatie te organiseren, een blikvanger te maken,... .

Enkele voorbeelden uit het programma:

  • garneren van de toonbank in thema’s
  • producten correct verpakken en garneren
  • een klant correct bedienen
  • een winkeltas vlot en correct inladen
  • vesnijden van charcuterie

Deze module is een vervolgmodule op 'Toonbankpresentatie slagerij'

Deze module maakt deel uit van de opleidingen Slager distributieWild-en gevolgelteslager en Slager-spekslager.  Na het succesvol beëidingen van één module ontvang je een deelcertificaat. Wens je een volledige opleiding te volgen? Dan kan je kiezen om in één semester meerdere modules te volgen of in een komende semester een volgende module te volgen. 

Voor wie?

Iedereen vanaf 16 jaar kan deze module volgen.  Je hebt geen voorkennis nodig van slagerij voor de startmodule, deze is instapvrij. 

Hoelang duurt de opleiding?

Eén module telt in totaal 80 lesuren. Je volgt gedurende 1 semester één avond op de week les.

Wanneer en waar heb ik les?

De lessen gaan door op Campus PIVA. Deze module kan je volgen in het schooljaar '24-'25 in het tweede semester van februari tot juni. Je volgt les op woensdagavond van 18.30u tot 22.10u.

Hoeveel kost de opleiding?

Je betaalt 1,50 euro per lesuur. Alle grondstoffen worden voorzien, je hoeft zelf niets mee te brengen. Je voorziet wel zelf aangepaste kledij en een materiaalset.

De totale kostprijs per module is 165 euro (schooljaar '24-'25).

Informeer of je in aanmerking komt voor vrijstellingen van inschrijvingsgeld, kortingen en premies.  Dit kan bijvoorbeeld gaan over opleidingscheques voor werknemers of de Kmo-portefeuille, of gedeeltelijke of volledige vrijstelling inschrijvingsgeld voor werkzoekenden.  

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je steeds terecht op ons secretariaat.  Contacteer ons via mail, telefoon of kom even langs.