Hulpkok (VDAB)

???module.educationItem.label.themes???
VDAB hulpkok

In deze opleiding leer je op 4 maanden tijd bistrogerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Je maakt de lekkerste vis-, vlees-, groente- en nagerechten. Daarnaast leer je ook gasten ontvangen en bedienen. 

Deze opleiding is erkend door VDAB. Je kan ze volgen als je ingeschreven bent als werkzoekende en als ze past in je traject naar werk. Deze opleiding is gratis als je ingeschreven bent als werkzoekende. Je kan ze ook volgen met behoud van uitkering.

Bovendien helpt de VDAB je tijdens de opleiding met sollicitatietraining en ondersteunen ze jou bij het zoeken naar vacatures. 

Meer informatie vind je op de website van VDAB

 

Voor wie? 

Voor werkzoekenden die voldoen aan de voorwaarden van VDAB.  

Hoelang duurt de opleiding? 

Je volgt eerst 12 weken voltijds les op onze campus van half 9 tot 17 uur. Daarna volg je 4 weken stage op je werkleerplaats. 

Wanneer en waar heb ik les? 

Je volgt deze opleiding overdag. Je start met de opleiding in september of februari. De lessen vinden plaats op Campus PIVA en op je werkleerplaats.  

Hoeveel kost de opleiding? 

Als je voldoet aan de voorwaarden van VDAB, volg je deze opleiding gratis.  

Meer weten? 

Heb je interesse? Neem dan contact op met de klantenconsulente horeca van VDAB: Hannelore Fonteyn, via telefoon: M 0476 89 24 52 of mail hannelore.fonteyn@vdab.be.  Gesprekken vinden snel plaats na aanvraag.

Stel ze via het contactformulier. Je kan ook telefoneren tijdens de openingsuren, van maandag tot donderdag van 10u tot 21u en op vrijdag van 10u tot 15u, op het nummer 03 242 26 19. 

logo VDAB

Deze opleiding organiseren we in samenwerking met VDAB.

Koken @cvovitant