Koken (OLO-Rotonde vzw)

???module.educationItem.label.themes???
Horeca OLO-Rotonde vzw

CVO Vitant streeft ernaar om in de mate van het mogelijke de opleidingen inclusief te maken. Je kan hiervoor een persoonlijk gesprek aanvragen om alle opties te bekijken.

Samen met OLO-Rotonde vzw bieden we ook een aanbod op maat aan. De extra ondersteuning van beroepsmensen én zorgbegeleiders zorgt ervoor dat iedereen kan leren koken. OLO-Rotonde vzw is ondernemend in zorg voor mensen met een beperking sinds 1974 en erkend als vergunde zorgaanbieder door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH).

Bekijk de leuke reportage van ATV.

Wat?

Tijdens de horecaopleiding leer je de basistechnieken van koken en bedienen. Je leert voedsel versnijden, bereiden en dresseren, een tafel dekken en bedienen volgens de regels van de kunst.  Je doet dit onder begeleiding van een chef-kok en zorgbegeleiders. Op het einde van de opleiding ontvang je een getuigschrft.

Voor wie?

Deze opleiding is op maat van personen met een beperking. Een minimale zelfredzaamheid is nodig om de lessen te kunnen volgen.

Hoelang duurt de opleiding?

Je volgt les op maandag van oktober t.e.m. maart. 

Wanneer heb ik les?

De lessen lopen van 9.30u tot 16u.

Waar heb ik les?

Je hebt les op Campus PIVA.

Meer informatie en inschrijven

Alle informatie vind je in de flyer en op de website van OLO-Rotonde vzw.

Je kan terecht voor vragen en inschrijven bij het Leercentrum van OLO-Rotonde vzw via telefoon 0477 42 43 25 of mail PAlbrecht@olo-rotonde.be. 

Bekijk het inspirerende verhaal van Steven. Hij startte met de opleidingen van OLO-Rotonde vzw en volgde ondertussen al meerdere modules in het reguliere opleidingsaanbod van CVO Vitant.   Steven werkt ondertussen in Pure Pauze.

Gelieve marketing cookies te accepteren om deze video te bekijken.