Gids kunst- en cultuurstad Antwerpen (finaliteit)

???module.educationItem.label.themes???
Finaliteit kunst en cultuurstad

Antwerpen, een waaier aan  mogelijkheden! Verken het historisch centrum met zijn kathedraal, verborgen steegjes en een ruime keuze aan musea; geniet van een streekbier op een van de vele terrasjes of ontsnap even aan de drukte en kuier langs de Scheldekaaien. Sla een voorraad Antwerpse handjes in, probeer een elektrische step uit of gluur binnen bij een bekende modeontwerper. En vergeet zeker niet om een toneelstuk of opera mee te pikken! 

Wil jij groepen kennis laten maken met deze prachtige stad? 

Voor wie? 

Iedereen vanaf 18 jaar die het basisjaar Gids/Reisleider met succes heeft afgerond.

Ook moet je slagen voor een screening van 1 vreemde taal (Engels of Frans). Vrijstelling van deze test is mogelijk onder voorwaarden. Je kan je talenkennis verbeteren door het volgen van een extra taalmodule.

Hoelang duurt de opleiding? 

De opleiding bestaat uit 3 modules met een totaal van 240 lestijden.  Je werkt de drie modules af in één schooljaar.

Wanneer en waar heb ik les? 

Je hebt 1 avond per week les gedurende één schooljaar op Campus PIVA. Er zijn meerdere uitstappen voorzien in het weekend.  

Deze finaliteit organiseren we om de twee jaar. De eerstvolgende module organiseren we in het schooljaar '24-'25 en start dus in september 2024. 

Hoeveel kost de opleiding? 

De totale kostprijs is samengesteld uit het inschrijvingsgeld en een bijdrage voor het cursusmateriaal, uitstappen en gastsprekers. 

Informeer of je in aanmerking komt voor vrijstellingen van inschrijvingsgeld, kortingen en premies. Je kan gebruik maken van Vlaams opleidingsverlof of opleidingscheques. 

Inschrijven en wachtlijst

Er is een wachtlijst voor deze finailiteit. Indien u hiervoor interesse heeft, geef dit dan zeker door aan ria.depooter@cvovitant.be. Zo kom je op de wachtlijst en word je op de hoogte gehouden van de inschrijvingen.  Bekijk zeker de finaliteiten Kerkengids (schooljaar '24-'25) of  Museumgids (schooljaar '25-'26) als sneller alternatief.

Meer weten? 

Heb je nog een vraag? Stel ze via het contactformulier. Je kan ook telefoneren tijdens de openingsuren, van maandag tot donderdag van 10u tot 21u en op vrijdag van 10u tot 15u, op het nummer 03 242 26 19.