Uitbener - uitsnijder - EVC-Traject

???module.educationItem.label.themes???
Uitbener EVC

Via dit traject kan jij je competenties als uitbener-uitsnijder officieel laten erkennen. Als je geslaagd bent op alle competenties van het EVC-traject en dus hebt aangetoond dat je de competenties uit de beroepskwalificatie hebt verworven, dan krijg je een bewijs van beroepskwalificatie Uitbener-uitsnijder. Als je niet slaagt voor het EVC-traject, maar wel voor een aantal competenties uit de beroepskwalificatie, dan krijg je een bewijs van competenties. 

Je kan deze bewijzen gebruiken voor vrijstellingen in een opleiding of direct op de arbeidsmarkt. Meer informatie over EVC vind je op deze website van de Vlaamse overheid: www.erkennenvanverworvencompetenties.be.

Voor wie? 

Iedereen vanaf 18 jaar die al lang actief is uitbener-uitsnijder maar nog niet over officiële competenties beschikt. 

Hoelang duurt het traject? 

Het EVC-traject duurt 8 weken. Er zijn twee startmomenten: een in september en een in februari.  

Wanneer zijn de assessments? 

De data van de assessments zijn onderling te bepalen met de assessoren.  

Waar? 

De assessments vinden plaats op Campus PIVA.  

Hoeveel kost de opleiding? 

De totale kostprijs van de proeven is door de overheid vastgelegd op 130 euro (65 euro voor cursisten die in aanmerking komen voor vermindering van inschrijvingsgeld). 

Meer weten? 

Heb je nog een vraag? Mail naar kris.boden@cvovitant.be. Je kan ook telefoneren tijdens de openingsuren, van maandag tot donderdag van 10u tot 21u en op vrijdag van 10u tot 15u, op het nummer 0474 22 03 38. 

uitbener