Update: Quel Bordel, lezing over de geschiedenis van de prostitutie

???module.educationItem.label.themes???

In de middeleeuwen heetten ze ledighe vrouwen, lichtwiven of lichtekooien. Ze werden verbannen of behangen met schandstenen. Vandaag noemen we hen sekswerkers en luxe escorts. Ze vertellen tijdens druk bekeken programma’s op tv wat en waarom ze het doen. Diane De Keyzer schreef er een boek over en komt op 26 maart vertellen over de geschiedenis van de prostitutie.

Update Quel Bordel boekcover

Prostitutie door de eeuwen heen : Quel Bordel is een fascinerende inkijk in het leven van ontelbare vrouwen die al eeuwenlang hun brood verdienden en verdienen met seks. En je verneemt terloops dat het beroep van deze dames nooit het oudste beroep ter wereld is geweest!

Quel Bordel

De auteur

Diane De Keyzer, verteller en lesgever maar vooral ook auteur van een reeks boeken met klinkende namen als “Madame est servie”, “De engeltjesmaaksters”, “Nieuwe meesters – magere tijden”, komt vertellen over de geschiedenis van de prostitutie.

Praktische info

Toelatingsvoorwaarden: De lezing is toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Deelnemers die dit wensen, kunnen een nascholingsattest krijgen.

Datum: Dinsdag 26 maart 2024 om 18u30 (einde voorzien rond 20u30).

Locatie: Campus Piva, Desguinlei 244 in 2018 Antwerpen. Lokaal wordt meegedeeld.

Kostprijs: 15 euro.

Inschrijven

Deze lezing is jammergenoeg volzet.