Puntenlijsten maken en analyseren met Excel

???module.educationItem.label.themes???
Microsoft office gevorderd

Wil je de prestaties van jouw leerlingen of cursisten beter analyseren? Volg deze lessenreeks en leer hoe je gegevens organiseert met behulp van draaitabellen, filters, formules en grafieken. Hierdoor neem je beter geïnformeerde beslissingen om jouw leerlingen te begeleiden.

In deze cursus leer je hoe Excel een meerwaarde kan zijn in het onderwijs, maar dit is slechts het startpunt voor het ontdekken van de vele mogelijkheden van het programma. 

Voor wie?

Voor leerkrachten secundair onderwijs en volwassenenonderwijs. Je hoef geen expert te zijn, maar basiskennis Excel is wel nodig voor deze cursus.  

Hoelang duurt de opleiding?

De cursus van 10 lestijden wordt verdeeld over 3 woensdagavonden. 

Wanneer heb ik les?

We organiseren deze lessenreeks op aanvraag.

Waar heb ik les?

De lessen vinden plaats op Campus PIVA, Desguinlei 244, 2018 Antwerpen. 

Hoeveel kost de opleiding?

Je betaalt 1,50 euro per lesuur. De totale kostprijs is 15 euro. 

Dankzij het project ‘Digitale School’ worden er via de RTC’s middelen voorzien om ICT-nascholingen in tso, bso, buso en dbso financieel te ondersteunen.

Ben jij een leerkracht in de 2de of 3de graad van het tso, bso, buso of dbso? Vermeld het instellingsnummer van jouw school en ook de provincie in het veld ‘opmerkingen’ bij jouw inschrijving. Wij kijken dan na of je gratis kan deelnemen.

Wat heb je nodig?

Je hebt een Microsoft-account nodig. Heb je er geen? Vermeld dit bij inschrijving.

Inschrijven

Inschrijven kan je op het secretariaat van een van onze campussen of via dit formulier.

Inschrijven kan tot 2 werkdagen voor de startdatum.

Voor deze cursus geldt een minimumaantal deelnemers. Indien het minimumaantal deelnemers niet wordt bereikt, kan de cursus eventueel worden uitgesteld of geannuleerd. 

Meer weten?

Contacteer ons voor meer informatie! Mail naar dennis.verdonck@cvovitant.be.

Wil jij je digitale vaardigheden of die van je team naar een hoger niveau brengen? CVO Vitant werkt graag samen met jou een toegankelijk lesaanbod uit op maat van jouw schoolteam. We houden rekening met de pedagogische noden van je medewerkers, denk aan niveaudifferentiatie, leervragen… Ook werken we samen een aanbod uit dat past in de agenda van je medewerkers, al dan niet via afstandsonderwijs, op locatie, overdag of ’s avonds…