Techmix

???module.educationItem.label.themes???
Cursist in het atelier

In het Techmix voortraject kan je op 4 maanden tijd proeven van een aantal technische opleidingen. Je gaat halftijds naar school, wat nog heel wat ruimte laat voor een (deeltijdse) job. 

Je leert onder andere elektrische verbindingen uitvoeren, spanningsloos fouten opsporen en verhelpen, maar ook hoe je machines bedient, monteert en controlemetingen uitvoert. Daarnaast leer je ook hoe je zelfstandig EHBO toepast en hoe je bewust omgaat met veiligheid en kwaliteit.

In samenwerking met Volwassenenonderwijs Kisp stomen je ten slotte klaar voor het behalen van extra attesten die nuttig zijn in een industriële omgeving, zoals werken op hoogte en werken met een vorklift.

Rond je ons Techmix voortraject af dan kan je inschrijven voor één van onze diplomagerichte opleidingen. Je start met een voorsprong, want dankzij het voortraject kom je in aanmerking voor enkele vrijstellingen in een van deze opleidingen:

Beslis je om niet door te stromen naar één van onze diplomagerichte opleidingen, dan vertrek je niet met lege handen. Wie slaagt voor het Techmix voortraject, behaalt het certificaat van Monteur. 

Als monteur ga je aan de slag bij een bedrijf in de bouw- of constructiesector. Je monteert en demonteert er mechanische, pneumatische, hydraulische en elektrische onderdelen van machines. Monteurs zijn gegeerd op de arbeidsmarkt en allround inzetbaar!

Voor wie?

Voor iedereen vanaf 18 jaar.

Hoelang duurt de opleiding?

Het traject van 300 lestijden duurt 4 maanden. Je start op 4 maart 2024.

Waar en wanneer heb ik les?

Je volgt maandagnamiddag en donderdag (hele dag) les bij CVO Vitant, Merantistraat 2B, Antwerpen. Dinsdag (hele dag) en woensdagnamiddag volg je les bij Kisp, Londenstraat 43, Antwerpen.

Hoeveel kost de opleiding?

Het volledige traject kost 390 euro, maar informeer of je in aanmerking komt voor vrijstellingen van inschrijvingsgeld, kortingen en premies.

Reken ook op kosten voor bijvoorbeeld de aankoop van handboeken, materiaal en materieel, een rekenmachine, vervoer…

Meer weten?

Heb je nog een vraag? Stel ze via het contactformulier of kom langs tijdens de openingsuren, op maandag en dinsdag van 13u tot 17u, woensdag en donderdag van 18u tot 20u. Je kan ook telefoneren op het nummer 0479 02 39 16.

Techmix is in samenwerking met Volwassenenonderwijs Kisp en opleidingscentrum voor Techniek ACTA vzw.